متن دلخواه شما
salamatiirani
پنج شنبه 23 دی 1395 ساعت 20:26 | بازدید : 217 | نوشته ‌شده به دست salamatiirani | ( نظرات )

بیشتر بخوانید:

اختلال نعوظ

درمان موضعی اختلال نعوظ /عکس

اختلال نعوظ یک نوع اختلال جنسی در مردان است که علاوه از ایجاد استرس در مرد مبتلا گاها دارای تبعات ناگوار مثل طلاق نیز می باشد. خوانندگان محترم باید بدانند که برای اختلال نعوظ درمانهای مختلفی وجود دارد. متاسفانه در کشور ما اکثر مردم درمان را فقط دارو درمانی خوراکی و تزریقی تلقی می کنند، در صورتیکه درمان بیماریهای مختلف شامل انواع و اقسام بسیاری است.

کلا درمان اختلال نعوظ به دو دسته بزرگ تقسیم می شود:
•درمانهای غیر جراحی
•درمانهای جراحی

درمانهای غیر جراحی اختلال نعوظ عبارتند از:

درمانهای اختصاصی
-تغییر در سبک زندگی
-روان درمانی
-هورمون درمانی

درمانهای غیر اختصاصی
-داروهای خوراکی
-داروهای موضعی
-دستگاه واکیوم
معمولا برای درمان اختلال نعوظ به شکل زیر عمل می شود، یعنی به ترتیب برای بیمار تجویز می شوند: داروهای خوراکی، داروهای موضعی، دستگاه واکیوم و جراحی. موضوع این مبحث داروهای موضعی است.
در موارد زیر برای درمان اختلال نعوظ از داروهای موضعی استفاده می شود:
•داروهای خوراکی مؤثر نباشند
•داروهای خوراکی موارد منع مصرف داشته باشند
•شکل خوراکی دارو وجود نداشته باشد.

داروهای موضعی برای درمان اختلال نعوظ
1. کرمها: این نوع داروها به شکل کرم تهیه شده و بصورت موضعی استفاده می شوند. این داروها چون بصورت موضعی اثر می کنند، بنابراین اثرات عمومی آنها مثل اثر بر روی فشارخون و قلب اندک است.
•مهمترین آنها آلپروستادیل است که به شکل کرم ساخته شده است و انقلابی در درمان اختلال نعوظ ایجاد کرده است. این دارو در دنیا فقط توسط یک کارخانه ساخته می شود و داروی بسیار مؤثر و کم عارضه است. این دارو نیم ساعت قبل از نزدیکی به پوست آلت تناسلی مالیده شده و سبب ایجاد نعوظ می گردد.
•کرم نیتروگلیسرین که 20 دقیقه قبل از نزدیکی به پوست آلت تناسلی مالیده می شود.
2. محلولها: مهمترین آنها محلول ماینوکسیدیل می باشد که 20 دقیقه قبل از نزدیکی استفاده می شود.
3. شیاف: داروی آلپروستادیل به شکل شیاف داخل مجرا نیز ساخته شده است (شکل 1). این دارو دارای وسیله ای است که با آن شیاف وارد مجرای ادرار شده و دارو از طریق مخاط مجرا جذب می شود. این دارو فوق العاده مؤثر و کم عارضه است.

4. داروهای تزریقی: برای استفاده از این نوع داروها به بیمار یاد داده می شود که مثل انسولین دارو را در آلت تناسلی خودش تزریق کند.

انواع مهم داروهای تزریقی برای درمان اختلال نعوظ عبارتند از:
•پاپاورین: قدیمی ترین و ارزانترین بوده ولی پر عارضه است. در دراز مدت سبب فیبروز اجسام غاری می گردد.
•پروستاگلاندین: موثرترین و کم عارضه ترین داروی تزریقی است. این دارو فوق العاده مؤثر است و عیب آن گران بودن آن است. این دارو به شکل خودکار تهیه شده است و دارای سوزن سرخود است و بیمار به راحتی می تواند آنرا تزریق کند (شکل 2).

•موکسی سیلات: داروی دیگر تزریقی است و در 60 درصد بیمارانیکه داروهای خوراکی موثر نبوده اند سبب ایجاد نعوظ می شود.

نکته
یک عارضه مهم داروهای تزریقی ایجاد نعوظ طولانی مدت است. اگر نعوظ تا چهار ساعت از بین نرفت حتما بیمار باید به بیمارستان جهت درمان لازم مراجعه نماید.

بیشتر بخوانید:

درمان موضعی اختلال نعوظ /عکس

3 علت اختلال نعوظ در آقایان

عوامل موثر در اختلال نعوظ

اقداماتی که منجر به بروز اختلال نعوظ در آقایان میشود

10 علت اختلال نعوظ در مردان

اختلال نعوظ در مردان، علل و راه درمان آن

دلایل اختلال نعوظ کدامند و اختلال نعوظ را چگونه درمان کنیم؟

درمان خانگی برای اختلال نعوظ

منبع:salamatnews.com


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
پنج شنبه 23 دی 1395 ساعت 20:25 | بازدید : 196 | نوشته ‌شده به دست salamatiirani | ( نظرات )

بیشتر بخوانید:

اختلال نعوظ

درمان خانگی برای اختلال نعوظ

اختلال نعوظ یکی از مشکلات رنج‌آور در مردان است. این اختلال در واقع عملکرد معیوب سیستم تولیدمثل مرد است. این اختلال یعنی در آلت مردانه نعوظ اتفاق نمی‌افتد.
این مشکل تنها خود مردان را رنج نمی‌دهد، بلکه در بسیاری از موارد روی زندگی جنسی زوج‌اش هم تاثیر می‌گذارد. بسیاری از افراد به سختی راضی می‌شوند درباره‌ی این مشکل با دکتر حرف بزنند. اما درمان خانگی این مشکل را حل کرده است. در اینجا دکتر مایکل مورای، نویسنده کتاب «دایره المعارف درمان خانگی» چند درمان خانگی برای اختلال نعوظ توصیه کرده است.

درمان اختلال نعوظ با آب
آب که اکسیر حیات نامیده می‌شود در اختلال نعوظ نقش مهمی دارد. وقتی مقدار آب در ورودی به بدن کم باشد، تعادل PH بدن به هم می‌ریزد.
این اتفاق به عملکرد ناقص بسیاری از اعضای بدن منجر می‌شود. و سرانجام جذب مواد مغذی را مختل می‌کند. بنابراین، مواد مغذی لازم برای بسیاری از اعضای بدن کاهش می‌یابد. بنابراین آب اولین و مهم‌ترین درمانی است که به راحتی در خانه یافت می‌شود.

سیر، تحریک‌کننده است
سیر یکی از چیزهایی است که در خانه هر کسی پیدا می‌شود. سیر، تحریک‌کننده‌ی قدرتمندی است. این ماده به افزایش گردش خون در ارگان‌های تناسلی کمک می‌کند. همچنین سیر بهترین محرک عصبی است. یک ترکیب شیمیایی در سیر به نام آلیسین، یکی از تحریک‌کننده‌ترین ترکیبات شیمیایی است آلیسین به ویژه خواص ضد کلسترولی دارد. بنابراین اختلال نعوظ ناشی از مقدار بالای کلسترول خون نیز کاهش می‌یابد.

مخلوط میوه‌ها
مخلوط میوه‌هایی مثل موز، سیب، گلابی، توت‌فرنگی، سرخالو، مویز و… باید به شکل سالاد درست شود و بادام درختی، بادام هندی و پسته با آن مخلوط شود. از این ترکیب از سال‌های دور به عنوان برانگیزاننده‌ی جنسی استفاده می‌شده است.
در کتاب «دایره المعارف درمان خانگی» آمده که وقتی این ترکیب با شیر مخلوط بشود و روزانه مصرف شود، توان جنسی مردان را افزایش می‌دهد. این معجون همچنین کمیت و کیفیت اسپرم‌ها را بالا می‌برد. این میوه‌ها سرشار از ویتامین C هستند و به این دلیل قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهند. این معجون همچنین مجموعه‌ای از مواد مغذی را در خود دارد که در درمان اختلال نعوظ موثر است.

پیاز
پیاز یک برانگیزاننده‌ی جنسی قدرتمند است که یک پای تمام دستور غذاهاست. همچنین پیاز خاصیت ضدالتهابی، تسکین‌دهندگی و تحریک‌کنندگی دارد. پیاز میزان اسپرم را هم افزایش می‌دهد.
دکتر مورای می‌گوید کیفیت اسپرم نیز با مصرف منظم پیاز تازه افزایش پیدا می‌کند. نخود سیاه شکسته شده باید دو روز در عصاره‌ی پیاز غوطه‌ور بماند و شوربای حاصل از آن را فرد مبتلا به اختلال نعوظ مصرف کند. این شوربا به شدت تحریک‌کننده است.

ترب کوهی
از سال‌های دور گفته شده که ترب کوهی خواص برانگیزانندگی دارد چون در آن مواد مغذی زیاد است. ترب کوهی سرشار از پتاسیم، ویتامین ث، روی و بسیاری از مواد معدنی مهم دیگر است. بنابراین افراد بزرگسال باید به طور منظم ترب کوهی را مصرف کنند تا مشکل نعوظ را برطرف کنند.

بیشتر بخوانید:

درمان موضعی اختلال نعوظ /عکس

3 علت اختلال نعوظ در آقایان

عوامل موثر در اختلال نعوظ

اقداماتی که منجر به بروز اختلال نعوظ در آقایان میشود

10 علت اختلال نعوظ در مردان

اختلال نعوظ در مردان، علل و راه درمان آن

دلایل اختلال نعوظ کدامند و اختلال نعوظ را چگونه درمان کنیم؟

درمان خانگی برای اختلال نعوظ

الو دکتر


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
آخرین عناوین مطالب