متن دلخواه شما
salamatiirani
جمعه 1 بهمن 1395 ساعت 18:40 | بازدید : 193 | نوشته ‌شده به دست salamatiirani | ( نظرات )

بیشتر بخوانید:

انزال زودرس

مشکل زود ارضایی - انزال زودرس

انزال زودرس شايع‌ترين مشكل جنسي مردان است كه تاثيرات عميقي برزندگي زناشويي افراد دارد اغلب كساني كه دچار اين بيماري هستند به دلايل مختلف اخلاقي و فرهنگي از مراجعه به پزشك امتناع مي‌كنند.

دكتر ياشار تقي زاده

چندي قبل پوشه قطور سوالات خوانندگان <سلامت> را ورق مي زدم كه با نكته جالبي مواجه شدم. بسياري از خوانندگان <سلامت> يك سوال مشابه داشتند و يك موضوع و بيماري را مورد پرسش قرار داده بودند، سوالي كه پيش از اين هم بارها با آن مواجه شده بودم. سوالي كه افراد از پزشك معتمد خود مي پرسند. اين سوال درباره بيماري است كه بسياري از مردها از آن شكايت دارند اما صحبت از آن را بي‌حيايي مي‌دانند و گمان مي‌كنند اين مشكل بيماري نيست و طبيعت و ويژگي بدن آنها اين‌گونه است و رفع آن يك نوع زياده خواهي است. درحالي كه با مراجعه به پزشك به راحتي مي‌توان از رنج بيماري <انزال زودرس> خلاص شد.

درددل جوانان

اگر بيماري اختلال نعوظ شايع‌ترين بيماري جنسي مردان بالاي 40 سال باشد، قطعا انزال زودرس شايع‌ترين بيماري جنسي مردان زير 40 سال است. حتي برخي از دانشمندان با در نظر گرفتن كل مبتلايان اين بيماري نسبت به كل جمعيت مردان، انزال زودرس را شايع‌ترين بيماري جنسي در كل مردان مي‌دانند.

در بسياري از كشورهاي توسعه‌يافته كه امكان آمارگيري در اين زمينه وجود دارد، برآورد مي شود30 تا 70 درصد مردان به نوعي در طول عمر خود دچار اين بيماري مي شوند. در ايران آمار دقيقي در اين‌باره وجود ندارد، چرا كه اغلب كساني كه دچار اين بيماري هستند به دلايل مختلف اخلاقي و فرهنگي از مراجعه به پزشك امتناع مي‌كنند. اگرچه همه اين بيماران از يافتن راه‌حلي براي رهايي از شر آن خوشحال مي‌شوند.

مشكل مردها ، درددل زن‌ها

انزال زودرس عبارت است از انزالي كه زودتر از زمان دلخواه زوجين رخ دهد و باعث نارضايتي يك يا هر دوي آنها شود. يعني حتي اگر زوجه نيز در اغلب نزديكي‌ها احساس كند كه انزال همسرش زود تر از زمان مورد انتظار اوست و اين حالت باعث نارضايتي او شود، حتي اگر مرد چنين احساسي نداشته باشد، انزال مرد، زودرس بوده و بايد بررسي شود. به عبارتي اگر انزال مردي پس از 8 دقيقه صورت گيرد و همسرش در عرض 5 دقيقه ارضا شود، انزال مرد به موقع بوده و زودرس محسوب نمي‌شود. در حالي كه اگر مردي حتي پس از 20 دقيقه فعاليت جنسي به انزال برسد ولي همسرش پس از 35 دقيقه ارضا شود، انزال مرد زودرس در نظر گرفته مي‌شود.

نكته بسيار مهمي كه وجود دارد اين است كه انزال زودرس در بسياري از افراد و در برخي از موارد وجود دارد ولي آن انزال زودرسي بيماري تلقي مي شود كه در بيش از 50 درصد نزديكي‌هاي فرد رخ دهد. يعني مردي دچار بيماري انزال زودرس است و بايد درمان شود كه در بيش از نيمي از موارد نزديكي هاي خود دچار انزال زودرس شود.

نكته بسيار مهمي كه وجود دارد اين است كه انزال زودرس در بسياري از افراد و در برخي از موارد وجود دارد ولي آن انزال زودرسي بيماري تلقي مي شود كه در بيش از 50 درصد نزديكي‌هاي فرد رخ دهد. يعني مردي دچار بيماري انزال زودرس است و بايد درمان شود كه در بيش از نيمي از موارد نزديكي هاي خود دچار انزال زودرس شود.

هيجان بي‌مورد

انزال زودرس در اغلب موارد يك مشكل رواني محسوب مي شود و در آن اندام‌هاي تناسلي فرد اصلا دچار اختلال نيستند. در واقع تصور مي‌شود كساني كه دچار انزال زودرس هستند، در اولين تجربيات جنسي خود براي رسيدن به انزال زودتر به دلايل مختلف فرهنگي و گاهي مذهبي تحت استرس بوده اند و همين تصور و ذهنيت اوليه در طول زندگيشان باعث ايجاد انزال زودرس شده است.

البته آنچه مسلم است ، اين است كه زنان معمولا ديرتر از مردان ارضا مي‌شوند و عدم آگاهي زوجين از چگونگي ايجاد تطابق، زمان طولاني ارضا شدن زوجه و زمان كوتاه‌تر زوج، باعث نمود بيشتر و عذاب آورتر اين مشكل مي‌شود. در حالي كه مي‌توان با يك آموزش درست در اين زمينه از احساس نارضايتي زوجين جلوگيري كرد.

مشكلات رواني كه به اشكال مختلف مي‌توانند باعث ايجاد انزال زودرس شوند زيادند. مثلا اضطراب، هيجان و استرس‌هاي رواني كه فرد در زندگي روزمره خود دچار آنها مي شود در بروز بيماري انزال زودرس نقش مهمي ايفا مي‌كنند. معمولا اين هيجانات و استرس‌ها باعث مي‌شوند تا فرد در حين نزديكي توانايي خود را در راحتي و تمركز روي رابطه جنسي از دست داده و انزال زودرس رخ دهد. يكي ديگر از مسايلي كه از طريق ايجاد مشكل رواني باعث بروز انزال زودرس مي‌شود، ترس از بروز اختلا‌ل نعوظ است. در واقع ترسي كه فرد نسبت به از دست دادن نعوظ دارد باعث مي‌شود تا به صورت ناخودآگاه انزال زودتر از موعد رخ دهد. البته در موارد نادري هم مصرف برخي داروها مثل بعضي از داروهاي اعصاب باعث بروز انزال زودرس مي‌شود.

تاخير دلپذير

براي درمان انزال زودرس بايد ابتدا حجب و حياي كاذب را كنار گذاشت و به روانپزشك مراجعه كرد. روانپزشك بر اساس نتايج بررسي‌هاي كه مي‌كند معمولا دو يا هر سه روش درمان اصلي انزال زودرس را تجويز مي‌كند، يعني: سكس درماني، دارو درماني و روان درماني.

روش سكس درماني چهار مرحله دارد. در مرحله اول، فعاليت جنسي شروع شده و به صورت معمول ادامه مي‌يابد. در مرحله دوم، وقتي احساس انزال به فرد دست داد، فعاليت جنسي بايد فورا متوقف شده و بيمار بايد سر‌آلت تناسلي خود را محكم فشار دهد وبراي چند ثانيه نگه دارد تا احساس انزال از بين برود. در مرحله سوم ، بايد براي حدود2 تا 3دقيقه صبر كرد و سپس دوباره به فعاليت جنسي ادامه داد. اين مراحل بايد تا زماني كه دلخواه زوجين باشد، تكرار شود. انجام اين روش به تدريج باعث طولاني شدن زمان انزال در مرد مي‌شود، البته مي توان به جاي فشار دردناك سر آلت براي 2 تا 3 دقيقه رابطه جنسي را قطع كرد و دو مرتبه شروع كرد.

براي درمان انزال زودرس به روش دارو درماني، از داروهاي زيادي مي‌توان استفاده كرد كه رايجترين آنها انواعي از ضدافسردگي‌ها به نام مهاركننده‌هاي اختصاصي بازجذب سروتونين هستند. البته اين داروها از طرف اداره نظارت غذا و داروي آمريكا براي درمان انزال زودرس تاييد نشده اند. معمولا يك قرص با دوز كم چند ساعت قبل از نزديكي به خوبي مي‌تواند زمان انزال را به مقدار قابل‌ملاحظه‌اي افزايش دهد.

البته بايد در نظر داشته باشيد كه هر يك از اين داروها مي‌توانند عوارض خاص خود را به همراه داشته باشند. عوارضي مثل اختلالات خواب، مشكلات قلبي و غيره كه هر يك به تنهايي ايجاب مي‌كند تا اين داروها را تحت نظر پزشك مصرف شود. يكي ديگر از روش‌هاي دارودرماني كه مي تواند در درمان انزال زودرس مفيد باشد، ماليدن ژل يا كرم ليدوكائين روي آلت تناسلي مذكر است كه از طريق كاهش احساس آلت تناسلي، باعث طولاني شدن زمان انزال مي‌شود. اين روش با قطع مصرف ليدوكائين، تاثير خود را از دست مي‌دهد. در روان درماني، خصوصا در كساني كه به سكس درماني و دارودرماني پاسخ مناسبي نمي‌دهند، مشكل زمينه‌اي رواني فرد از طريق صحبت كردن و مشاوره بر طرف مي‌شود. اين روش هم بايد توسط يك متخصص انجام شود.

بیشتر بخوانید:

انزال زودرس، شایع‌ترین اختلال مردان زیر ۴۰ سال

انزال زودرس – علل و روشهای درمان انزال زودرس

عواقب درمان نکردن انزال زودرس

درمان زود انزالی مردان

7 نکته مهم درباره انزال زودرس بدانید

مشکل زود ارضایی – انزال زودرس

راهکارهای درمان انزال زودرس

درمان انزال زودرس با طب سنتی

چند تمرین برای درمان انزال زودرس

درمان انزال زودرس و انزال زودرس

منبع:پزشکی شفا


|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
جمعه 1 بهمن 1395 ساعت 18:40 | بازدید : 183 | نوشته ‌شده به دست salamatiirani | ( نظرات )

بیشتر بخوانید:

انزال زودرس

7 نکته مهم درباره انزال زودرس بدانید

بیشتر بخوانید:

مشکل زود ارضایی – انزال زودرس

[/box

]

7 نکته مهم درباره انزال زودرس بدانید
«مردی 40 ساله و دچار انزال زودرس هستم. من و همسرم هر دو به شدت از این موضوع رنج می‌بریم. خواهشمندم درباره درمان لازم راهنمایی كنید.»
«انواع اسپری‌های تاخیری و کاندوم را بابت انزال زودرس استفاده کرده‌ام ولی چندان موثر نبوده است. لطف کنید داروهای موثر را نام ببرید. ممنون.»

قبل از پاسخگویی به پرسش‌های این عزیزان، لازم است درباره درمان انزال زودرس به 2 نكته مهم توجه کرد؛ اولین نکته همان تشخیص دقیق انزال زودرس است که باید در تعریف علمی آن بگنجد چون ممکن است افراد انتظارهای متفاوتی از خود یا باورهای نادرست در این زمینه داشته باشند. باید با این افراد صحبت کرد و توضیح داد که دچار بیماری خاصی نیستند و بی‌دلیل به دنبال درمان‌های مختلف نباشند.

نكته بعدی، بررسی بیمار مبتلا به انزال زودرس از نظر ابتلای احتمالی سایر بیماری‌هاست. مثلا اگر مردی دچار التهاب پروستات باشد، از درمان‌های مرسوم برای انزال زودرس سودی نخواهد برد و تجویز دارو به او توصیه نمی‌شود؛ و اما بعد:

1- هیچ دارویی انزال زودرس را صددرصد درمان نمی‌كند.

2- برای درمان انزال زودرس هیچ دستگاهی که مورد تایید مراجع معتبر علمی باشد، وجود ندارد.

3- هدف پزشک درمان است، نه تسکین موقت. این موضوع از این نظر ذکر می‌شود که در حال حاضر تبلیغات گسترده‌ای در مورد بعضی کرم‌ها و اسپری‌ها می‌شود که ترکیب بیشتر آنها ماده بی‌حس‌کننده‌ای بنام «گزیلوکائین» یا «لیدوکائین» است. این کرم‌ها و اسپری‌ها نه‌تنها اثر درمانی ندارند، بلکه 4 عارضه نیز دارند؛ اول اینکه رفته‌رفته بیمار به مصرف آنها عادت می‌كند، دوم اینکه میزان رضایت‌مندی جنسی در فرد و همسر او کاهش می‌یابد، سوم اینکه به‌تدریج آثار درمانی آنها کاهش می‌یابد و فرد باید مقادیر استفاده را افزایش دهد که این كار خطرناک است چون مواد بی‌حس‌کننده از راه پوست و مخاط به راحتی جذب خون می‌شوند و مصرف مقادیر بیش از حد آنها خطر مسمومیت دارویی دارد.

نکته آخر هم اینکه استفاده از کرم‌ها و اسپری‌هایی که گاهی در مراکز غیرمجاز تولید می‌شوند، احتمال ابتلا به عفونت‌های دستگاه تناسلی را به‌ویژه در خانم‌ها، افزایش می‌دهد.

4- از نظر علمی 3 درمان شناخته‌شده برای انزال زودرس وجود دارد؛ روان‌درمانی، رفتاردرمانی و دارودرمانی. در حال حاضر در شروع، درمان استاندارد دارودرمانی است. دارودرمانی اگر صحیح انجام شود، در 80-70 درصد بیماران موثر است و برای همیشه درمان خواهند شد. در مواردی که دارودرمانی موثر نباشد، بیمار باید به‌وسیله متخصص مربوطه روان‌درمانی یا رفتاردرمانی شود.

5- در علوم پزشکی، برای بسیاری از بیماری‌ها که لازم است دارودرمانی انجام شود، یک یا چند داروی انتخابی وجود دارد، ولی این مساله در مورد انزال زودرس صدق نمی‌کند چون انزال زودرس درمان دارویی انتخابی ندارد و برای درمان آن داروهای مختلف از خانواده‌های دارویی متفاوت وجود دارند. ممكن است درمانی برای یك فرد موثر باشد اما بیمار دیگری از آن سود نبرد بنابراین پزشک باید پس از گرفتن شرح حال و بررسی‌های لازم، تصمیم بگیرد بهترین دارو برای بیمار کدام است.

6- در حال حاضر بیشترین داروهایی که برای درمان دارویی انزال زودرس تجویز می‌شوند، داروهایی هستند که میزان سروتونین را در مغز بالا می‌برند. مورد استفاده اصلی این داروها در درمان افسردگی است ولی با مقادیر و رژیم درمانی متفاوت در بیماران مبتلا به انزال زودرس تجویز می‌شوند. ضمن اینکه انواع مختلف از این داروها در بازار وجود دارند، هر بیماری با توجه به شرایط بالینی، از یک نوع به‌خصوص از آنها سود خواهد برد.

7- درمان دارویی انزال زودرس روزانه است، یعنی لازم است بیمار داروی تجویزشده را هر روز تا موقعی که پزشک معالج صلاح می‌داند، مصرف كند. به عبارت دیگر، مصرف دارو چند ساعت قبل از برقراری رابطه زناشویی، جایگاهی در درمان انزال زودرس ندارد. درمان این بیماری درازمدت است و برای ظهور آثار درمانی داروی تجویزشده معمولا حداقل دو هفته باید منتظر شد. ضمنا داروی تجویزشده به هیچ‌وجه نباید یکباره قطع شود و نحوه قطع دارو و زمان آن را پزشک معالج مشخص خواهد کرد.

بیشتر بخوانید:

انزال زودرس، شایع‌ترین اختلال مردان زیر ۴۰ سال

انزال زودرس – علل و روشهای درمان انزال زودرس

عواقب درمان نکردن انزال زودرس

درمان زود انزالی مردان

7 نکته مهم درباره انزال زودرس بدانید

مشکل زود ارضایی – انزال زودرس

راهکارهای درمان انزال زودرس

درمان انزال زودرس با طب سنتی

چند تمرین برای درمان انزال زودرس

درمان انزال زودرس و انزال زودرس

منبع : هفته نامه سلامت – دكتر صفری نژاد
سیمرغ


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
آخرین عناوین مطالب